Koop Sleep Well Tape 1-year-supply

Gebruiksaanwijzing

Wil je de hele nacht door je neus ademen? Gebruik Sleep Well Tape! Volg de gebruiksaanwijzing, en je slaapt heerlijk.

Geweldig dat je gaat "plakken". Ik denk dat je gaat merken dat je beter en rustiger slaapt, minder vaak wakker wordt, en uitgeruster de dag begint.

In deze gebruiksaanwijzing leg ik uit hoe je Sleep Well Tape gebruikt.

Maar allereerst een waarschuwing

Door je neus ademen is waarschijnlijk het beste dat je voor je gezondheid kan doen. Maar er zijn enkele situaties waarin we je afraden de tape te gebruiken. 

Gebruik de Sleep Well Tape niet wanneer je:

  1. Moeite hebt door de neus te ademen
  2. Ernstige hart- of ademhalingsproblemen hebt
  3. Maag of darmen van streek zijn
  4. Alcohol, slaap- of sterke pijnmedicatie hebt gebruikt
  5. Huid en/of lippen kapot of geïrriteerd zijn


Sleep Well Tape is niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar.

Hoe gebruik je Sleep Well Tape?

Gebruiksaanwijzing Sleep Well Tape Maak een lipje

Een lipje

Allereerst werken we altijd met een lipje. Wat betekent dat je een uiteinde van het stukje tape dat je gaat gebruiken, dubbel vouwt. 

 Op die manier kan je de tape gemakkelijk even losmaken wanneer je bijvoorbeeld wat wilt drinken, en kan je de tape daarna weer makkelijk terug plakken. 

Gebruiksaanwijzing Sleep Well Tape Oefenen

Oefenen

Sommige gebruikers vinden het best spannend met de tape op hun mond te gaan slapen. Wat ik volkomen begrijp.

Je kan dan 's avonds, voordat je gaat slapen, de tape al gaan gebruiken. Ga lekker lezen of TV kijken met de tape op je mond (van links naar rechts). Dan went je lichaam aan de tape, en merk je dat je prima kan ademen door je neus.

Gebruiksaanwijzing Sleep Well Tape Verticaal plakken

Stap 1

Plak de Sleep Well Tape de eerste nachten verticaal (van boven naar beneden). 

Dan kan je er langzaam aan wennen. En zo kan je nog door je mondhoeken ademen, wat voor nieuwe gebruikers prettig kan zijn.

Gebruiksaanwijzing Sleep Well Tape Horizontaal plakken

Stap 2

Ben je aan de tape gewend, dan kun je horizontaal gaan plakken (van links naar rechts).

Je mondhoeken worden dan ook afgedekt door de tape, zodat je zeker weet dat je mond dicht blijft en je de hele nacht door je neus ademt.

Gebruiksaanwijzing Sleep Well Tape Volhouden

Stap 3

Volhouden.Bij sommige gebruikers blijft de Sleep Well Tape direct zitten. Maar het komt vaak voor dat je in het begin wat worstelt met de tape. Dat je de tape in je slaap van je mond afhaalt. Of dat je wat onrustiger slaapt. 

Rustig doorgaan met tapen. Je zal er langzaam aan gewend raken (en daarna wil je niet anders meer).

Favicon Sleep Well Tape

Verdere Tips

Je kan een stukje Sleep Well Tape een aantal keer gebruiken.
Dat is ook beter voor het milieu (en je portemonnee).

----------------------------------

De meeste gebruikers zijn na een of twee weken aan de tape gewend. Ze gaan slapen, plakken de tape op hun mond, en worden de volgende ochtend heerlijk uitgerust wakker. 

Maar wanneer je na twee weken nog steeds de tape kwijt raakt, kan je dat proberen op te lossen door de tape breder te maken door twee stukken te gebruiken die elkaar een beetje overlappen.

Van 2,5 cm brede tape maak je dan tape die ongeveer 4 cm breed is.

Ga wel door met het lipje!

----------------------------------

Door de neus ademen is het beste wat je voor je gezondheid kan doen. Veel mensen hebben helemaal niet door dat ze door hun mond ademen.

Ontdek je dat je overdag veel door je mond ademt, dan kan je ook overdag de Sleep Well Tape gebruiken. Veel van mijn cursisten doen dit bijvoorbeeld wanneer ze achter de PC aan het werk zijn of TV kijken. Totdat door je neus ademen een gewoonte geworden is.

Wanneer je niet met de tape op je mond gezien wil worden (begrijp ik helemaal), dan is dit een gouden tip: doe wat water in je mond. Zolang je water  in je mond houdt, weet je zeker dat je door je neus ademt. Veel van mijn cursisten doen dit bijvoorbeeld wanneer ze gaan wandelen.    


Koop Sleep Well Tape 1-year-supply

Tenslotte

Sleep Well Tape zet zich in voor het op de markt brengen en verkopen van een betrouwbaar en veilig product. Maar in geen geval kan Sleep Well Tape (of zijn directeuren, werknemers, gelieerde ondernemingen, agenten, aannemers, stagiaires, affiliates of wederverkopers) verantwoordelijk gesteld worden voor enig letsel, verlies, claim of enige directe en/of indirecte schade die het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van onze Sleep Well Tape