Feedback Sleep Well Tape

Reviews

We hebben Sleep Well Tape in oktober 2023 gelanceerd. 

Na een paar weken vragen we onze klanten (dat zijn er nu ongeveer 4000) om feedback. Natuurlijk reageert lang niet iedereen.

Hieronder alle (positief en negatief) reviews die we gekregen hebben. In volgorde van binnenkomst (de nieuwste bovenaan).

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hi Dick, 

Ik sliep al met plakstrips, maar die bleven nooit goed zitten. Daardoor kwam ik in mijn zoektocht uit bij jullie product en ik ben er meer dan tevreden over! Ze blijven uitstekend zitten. Ik zal waarschijnlijk over een paar weken weer nieuwe bestellen.

Bedankt voor je mail en een fijne dag toegewenst! Groeten, Guy 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo  Dick,

Ik word er erg stil van (prima), vrgr Theo

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo Dick,

Was een paar dagen weg, maar nu een paar nachten geplakt en ben zeer positief wordt alleen maar beter!

Bedankt. Met vriendelijke groet, Arco

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Het plakken gaat prima! Ik slaap veel beter, 

Thea

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Ik gebruik nu de tape al een tijdje, vooral voor een betere nachtrust van mijn vrouw. Ik had/heb de gewoonte om ‘s nachts luid te puffen, en is met de tape nagenoeg weg. Maar na een paar uur wordt de tape nat en laat los en ziet de pufterrorist toch weer zijn kans schoon. Dan doe ik m af en na een tijdje weer op. Ik plak een dubbele laag. Nog andere tips?

Met vriendelijke groeten, Jan 

Mijn advies: Stug doorgaan. Het lichaam moet er vaak aan wennen. En maak een groter stuk tape door ze over elkaar te plakken (en je kan meerdere nachten de tape gebruiken). Het enige nadeel van Sleep Well Tape is dat het los kan laten wanneer de tape nat wordt. 

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Ik ben er gelijk mee begonnen. De eerste nachten werd ik rond 2 a 3 uur wakker. Voelde me dan wel fit, maar beetje vroeg natuurlijk. In  mijn slaap deed ik dan de tape af.. Maar afgelopen nacht geheel doorgeslapen en er niet meer uit geweest voor de normaal gesproken plaspauze. Ik ga er de komende weken mee verder om te kijken of het wat is. 

Gr Maarten 

Mijn advies: Soms moet je echt aan het plakken wennen. Ik heb de tape er de eerste week elke nacht afgehaald voordat ik er mee doorsliep. Daarna merkte ik dat ik beter ging slapen. 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo Dick,

Ik slaap vaster en sneller als ik wakker ben en dat is heel fijn ik hoop dat dit doorzet 

Groeten Ellen

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Ik ben aan het plakken en heb je boek gelezen en je interview gezien. Slapen met afgeplakte mond gaat beter dan ik had durven dromen…

 Hartelijke groet, Anny

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Goede middag, 

Ik plak nu met uw tape , maar ik plakte mijn mond altijd al af met tape van kruitvat maar dat plakte erg vast en moeilijk los te krijgen, dit gaat veel beter. Dank u wel voor de goede tip. 

Ik heb apneu en u dacht dat de stops minder zou worden ,maar dat is helaas niet het geval meestal meer dan 10 stop in 1 uur. 

Vriendelijke groet van Martien

Mijn advies: Mooi dat de tape bevalt. Wil je iets aan de slaapapneu doen, dan moet je rustiger leren ademen. Kom een cursus bij me doen (ik heb al vele mensen van de slaapapneu en CPAP af zien komen).

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Goedemiddag Dick,

Ik ben ook heel erg blij met de tape! Ik slaap rustiger & word 's nachts veel minder vaak wakker. 's Morgens heb ik wel een nog wat droge mond, maar m'n neus is compleet vrij. Voorheen zat m'n neus aan één kant of aan beide kanten 's morgens vaak dicht, nu helemaal niet meer. Overdag valt het me nu elke keer op als ik door m'n mond adem & doe hem dan rap dicht.

De tape laat geen lijmresten achter, plakt zeer goed, maar is ook makkelijk & pijnloos te verwijderen.  Al met al weer een zeer tevreden & blije klant! Fijne middag nog!

Hartelijke groet, Matthias

.

Feedback Sleep Well Tape Ontevreden

Ik vond de tape erg tegenvallen en gebruik hem niet meer. Het laat snel los. Vooral bij opvliegers.  

Groet, Jacquelien 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Dag Dick, 

Ik ben aan het plakken. Eigenlijk meteen aan gewend. Fijne tape! 

Hartelijke groet, Miranda 

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Ik had eerder al 1 rolletje gekocht, dus ik was al aan het plakken. Het gaat redelijk, midden in de nacht word ik wel wakker en dan moet hij af, benauwd gevoel. Maar ik ga gewoon door.

Claudia

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Dag Dick, 

Ik ben weer aan het tapen en ik slaap al direct beter.

 Mvg, Rene

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Beste Dick, 

Mijn man en ik zijn aan het tapen. Mijn man heeft geen chronische hyperventilatie, maar slaapt duidelijk beter met de tape, wat zijn sportprestaties positief beïnvloedt. 

Met vriendelijke groet, Maria

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Hi Dick, 

Ben aan het plakken (ook hiervoor maar minder consequent) heb alleen vaak dat ze los gaan zitten. Nu heb ik ook een snor en baard dus is al uitdagender natuurlijk. Op de een of andere manier komt er vocht onder en laat het los. heeft u hier misschien tips voor? De baard en snor scheren is geen goede tip ;) 

Groet, Michel

Mijn advies: plak direct van links naar rechts over je lippen. Dan blijft het waarschijnlijk wel plakken. en stug doorgaan, het lichaam moet er aan wennen. 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hoi Dick,

Vanaf dag 1 gaan plakken. 1 nacht verticaal geplakt daarna horizontaal. Ik vind alleen de tape afdoen vervelend dan doet mijn mond voor even zeer. Maar verder heel tevreden.

Groetjes Birgit

Mijn advies: Soms helpt het om voor het plakken de tape een paar keer op je pyjama te plakken: dan plakt de tape iets minder goed. 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

.Beste Dick,

Ik was na 3 dagen al verkocht. Ik word nog wel 2 keer wakker per nacht, maar dat vind ik fijn. Ik heb diabetes type 1 en controleer in de nacht mijn bloedsuiker. Ik was eigenlijk bang dat ik niet wakker zou worden van een hypo of hyper, maar dat word ik gelukkig wel. Alleen iets later dan ik gewend ben. Ik word geen 5 keer of vaker meer wakker en slaap superdiep. En dat met alleen een overdwars half stukje tape. Bedankt dus!!

Hartelijke groet, Ellen

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Beste Dick,

Ik gebruik de Sleep Well Tape op de manier die wordt geadviseerd. Gedurende de nacht lekt er blijkbaar toch speeksel tussen mijn lippen door, waardoor de tape loslaat. Heb je hier een oplossing voor? 

Met vriendelijke groet, Monique

Mijn advies: Stug doorgaan. Het lichaam moet er vaak aan wennen. En maak een groter stuk tape door ze over elkaar te plakken (en je kan meerdere nachten de tape gebruiken). Het enige nadeel van Sleep Well Tape is dat het los kan laten wanneer de tape nat wordt. 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Beste Dick,

Bedankt voor je mail. Ik gebruik al een aantal maanden slaaptape. Nadat ik jouw gesprek in de Oersterk podcast heb beluisterd, had ik sterk het gevoel dat ik jouw tape moest gaan proberen. Dat blijkt nu een gouden greep, wat is jouw tape goed zeg! Het blijft echt perfect zitten in tegenstelling tot andere merken die ik heb geprobeerd. Ik ga dus binnenkort zeker de vijf stuks bestellen zodat ik genoeg op voorraad heb. Heel veel suc6 en alvast fijne feestdagen. 

Hartelijke groet, Jolanda

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Beste Dick,

Bedankt voor de belangstelling. Nou ik had helemaal geen moeite om te wennen... deed het meteen helemaal horizontaal erop. Heb al diverse mensen erop attent gemaakt, 

Mvg Christina

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Goedemiddag Dick, 

Sinds ik de tape in huis heb, ben ik gaan tapen. En dat gaat goed. Ik merkte dat ik voornamelijk door mijn mond aan het ademen was, zowel s'nachts (mijn kussen nat kwijlen), als overdag buiten! 's Nachts gaat nu goed met de tape. 

Met vriendelijke groet, Marguerite

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Goedemiddag Dick,

Ik wil even reageren op de Sleep Well Tape. Ik krijg 1 keer in de week een nieuwsbrief van Richard de Leth. Zo ben ik dus in contact gekomen met de neusademhaling en de tape. Neusademhaling, inademen en uitademen door de neus was voor mij nieuw, ik heb altijd geleerd inademen door de neus en uit door de mond. Maar ik ga het nu proberen, ook omdat ik astma heb, ik heb daar vele positieve verhalen over gelezen. Wat het tapen betreft, het wil nog niet erg lukken. Ik slaap wat onrustig met de tape, en dan haal ik de tape er naar een uurtje weer af. maar ik blijf volhouden.!!

 Hartelijke Groet, Regien

Mijn advies: Blijf plakken: het lichaam moet er soms aan wennen. Ga 's avonds TV kijken of lezen met tape op de mond zodat het lichaam er sneller aan went.

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Ha Dick, 

Ik ben  rustig begonnen: 's Avonds voor de tv geplakt nu 3 dagen. Word rustiger,  bloeddruk lager. Ik slaap aan een CPAP apparaat omdat ik apneu heb. Nu al 16 jaar. Durf niet goed dan ook te plakken... Heb jij ervaring hiermee of weet je ervan?

Lieve groet van Hella. 

Mijn advies: Hallo Hella. Mijn ervaring is dat veel cursisten met een CPAP denken dat het plakken voor hen geen zin heeft. Maar wanneer ze gaan plakken omdat ik het hen aanraad, ontdekken ze vaak dat ze toch beter slapen en minder apneus hebben. Dus ik zou toch gaan plakken.

Lees anders ook eens dit onderzoek naar slaapapneu en tapen.

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Hoi Dick,

Ik heb thuis andere tape die plakt iets minder sterk op mijn mond. Ik vind die fijner. Ik heb pas je gezien met Richard de Leth. Dat was erg leuk om te kijken en ook heel verhelderend. Heb je nog tips voor mij voor het plakken? Ik merk dat de tweede nacht dat vind ik wel fijner met het plakken, want dan plakt die al wat minder sterk.

Vriendelijke groet, Maurice 

Mijn advies: Hallo Maurice,  doe het elke keer zo: plak het een paar keer op je huid (dan plakt het iets minder goed).  

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo Dick,

Vorige nacht voor de eerste maal getapet. Volledige mond afgetapt, is supergoed meegevallen! we gaan ermee door.

Alexander

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hoi Dick, 

Ik gebruikte hiervoor nog die oude tape 3M tape. Hier trok ik nog net niet alle baardharen mee uit mijn gezicht 😊. Deze tape is echt geweldig. Plakt goed en laat prima los. Ik tape elke avond en heb zelfs mijn vriendin kunnen overtuigen. Ik kan echt niet meer zonder.

Groeten, Jeroen

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo Dick,

Het tapen van mijn mond gaat goed. Ik deed het al een tijdje met tussenpozen. Ik was benieuwd naar de tape die jullie verkopen en ik moet zeggen, ik heb geen klachten😀 Ook ben ik bezig met ademhalingsoefeningen maar daar is nog wel werk aan de winkel. 

Een fijne dag en groet, Ellen

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Beste Dick,

Ik heb er inmiddels 5 nachten mee geslapen en ik merk wel dat ik 's nachts rustiger slaap en me daardoor 's ochtends beter voel dan voorheen. Ik heb weinig last van de tape (plak ik verticaal en niet te strak), het blijft goed zitten en is niet pijnlijk om eraf te halen.

Fijne dag! Elke 

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Beste Dick,

Ik slaap nu 2 weken met de tape op mijn mond. Het viel me reuze mee, want ik dacht dat ik het heel benauwd zou krijgen. Ik slaap wel iets beter, maar er gebeurt iets wat ik graag met je wil overleggen. Halverwege de nacht is de tape nat waardoor het slechter plakt en ik toch weer door mijn mond ga ademen. Ik plak nu 2 strips half over elkaar zodat mijn mond echt goed en ruim is afgedekt. Heb jij hier meer van gehoord?

Heel veel dank alvast voor je tijd en moeite! Hartelijke groeten, Anita 

Mijn advies: prima oplossing. Je kan een groter stuk tape maken door 2 stuiken half over elkaar heen te plakken. En dat stuk kan je dan een paar nachten gebruiken. En wordt de tape vochtig, dan kan je het droog wrijven en plakt het weer goed.

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hoi Dick,

Mijn vrouw en ik doen dit al wat langer maar eerst met gewoon schilderstape en nu met jullie tape. Bevalt zeker en wij gaan door,

Twan

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Beste Dick,

Na het luisteren van de podcast ben ik al begonnen met plakken en ik merk dat ik beter slaap. Nu overweeg ik de cursus te gaan doen. Met vriendelijke groet,

Heidi

Mijn reactie: Hallo Heidi, kijk op www.buteyko-instituut.nl voor de cursussen.

.

Feedback Sleep Well Tape Neutraal

Hallo Dick,

Ik heb drie nachten geplakt maar heb te weinig lucht door mijn neus, dat is extra moeilijk.

Gr Jan 

Mijn advies: Hallo Jan, zorg dat je neus goed open staat voordat je gaat slapen. Dat kan je bijvoorbeeld doen met de Neus Opener (een Buteyko trucje). Klik hier voor een uitleg. En ga voor dat je gaat slapen alvast met de tape wat lezen of TV kijken. 

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hallo Dick,

Ik heb de cursus bij je gedaan en de mailing van Richard de Leth gezien! Ik gebruik de tape ook nog steeds en mij heeft het een betere nachtrust gegeven, ik ben van de apneu af! En ik weet van mensen waarmee ik zo nu en dan de slaapkamer deel dat ik nauwelijks snurk! En dat was wel anders voor ik bij jou de cursus deed!

Ik ben  wens je alle goeds! Groeten Wim

Mijn reactie: Gefeliciteerd Wim. Tapen kan zeker helpen bij snurken, maar dat je geen apneus meer hebt betekent dat je (dankzij de Buteyko ademhalingsoefeningen) duidelijk rustiger ademt: dan trekt slaapapneu weg. 

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Dag Dick,

Het werkt wonderwel. Alleen bij het inslapen voelt het wat benauwd, maar 's morgens zo'n verlichting, geen droge mond meer. Persoonlijk vind ik het wel heel onnatuurlijk om te doen. Zou er zeker niet zelf op gekomen zijn. Hoe komt het dat het niet meer op natuurlijke wijze aanwezig is ….  Dwz automatisch slapen met mond dicht ?

Nieuwsgierige Christa

Mijn reactie: Hallo Christa. Ik weet niet of mensen 5 of 10 duizend jaar geleden altijd door hun neus ademden (ik vermoed eigenlijk van niet). Helaas denken veel mensen (zelfs artsen) tegenwoordig dat het niet uit maakt hoe je ademt (zolang je ademt is het OK 😀). En dat is echt een fout. Een leuk boek dat uitlegt hoeveel aandacht Amerikaanse indianen hadden voor het door de neus ademen vind je op deze website: klik hier).  

.

Feedback Sleep Well Tape Tevreden

Hoi Dick, Ik ben sinds het weekend aan het plakken. Ik plak nog verticaal om te starten heb wel het idee dat ik dieper slaap. Heel fijn ga er zeker mee door.

Fijne avond, Karin